DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Oud(er) gedaan, jong geleerd header

Locatie

Adres
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het Openbaar Vervoer.

Auto
Vanaf de snelwegen A1 en A28 neemt u afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting het centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Parkeren
Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's.

Werking parkmobile

  • Bij binnenkomst in de garage trek je een kaart uit de machine. De deuren gaan voor je open en het systeem leest jouw kenteken. Zet op jouw telefoon Parkmobile aan met het kenteken van jouw auto. Je kiest voor parkeergarage Flintplein: nummer 810101.
  • Na afloop van de conferentie zet je de parkeeractie in de Parkmobile-app uit. Het systeem van de parkeergarage herkent dat je betaald hebt middels jouw kenteken. Daarom zullen de deuren open gaan en kan je uitrijden. Je hoeft dus niet jouw parkeerkaart te scannen of te betalen in de garage

Openbaar Vervoer
Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij Flint.

Flint is bereikbaar per stadsbus - lijn 5 en 6. Met lijn 5 stapt u uit bij halte 'de Flint' en loopt u linksaf, de brug over. U vindt Flint meteen aan uw rechterzijde. Met lijn 6 stapt u uit bij halte 'Kamp/De Stier'. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heeft u aan uw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan uw rechterhand.

Chats